learning by lux learningtrainersaanbodreferentiescontact
JAN LUX    -    HILDE JACOBS    -    ERIC LOOCKX    -    JAN BUERMANS -    YSABEL CORNELIS
Jan Buermans

Jan Buermans (14/08/68) is afgestudeerd als Master in de Communicatiewetenschappen (VUB, 1990). Zijn loopbaan begon bij ITT Promedia, waar hij alle knepen van de verkoop leerde als junior, senior en national account manager.
Na 4 jaar zette hij de stap naar Belgacom Directory Services, waar hij werkte als District Sales Manager, Divison Sales Manager & Sales Support & Training Manager. In 1999 werd hij Sales Director bij Versatel.

In 2003 richtte hij zijn eigen bedrijf op : act2act, gespecialiseerd in acting, consulting & training. Hij is acteur bij de Belgische Improvisatie Liga, waar hij ook improvisatietheater doceert.

Vanuit de ervaring, kennis en expertise als verkoper, manager en directeur in diverse bedrijven worden op een objectieve en doortastende manier de specifieke structuur en processen van uw bedrijf geanalyseerd en geoptimaliseerd,
ten einde de bedrijfsperformantie en/of individuele prestaties te verbeteren. Vanuit de behoefte, noden, problematiek en opportuniteiten van de doelgroep of het individu wordt een exclusief trainingstraject ontwikkeld. Intake-gesprekken, actieplannen en opvolging zijn een essentieel onderdeel van een succesvolle training,
die steeds is gericht op de reële situatie van de deelnemers. Persoonlijke inbreng en interactie vormen de basis van elke training. Van elkaar leren door kennis en ervaring te delen zorgt voor een energieke groepsdynamiek.

Jan Buermans is expert in alle aspecten van communicatie, management en sales.
Zijn unieke, geanimeerde en interactieve stijl van trainen garandeert niet alleen enthousiasme en plezier, maar ook een doeltreffend leerproces.

Hij werkt op regelmatige basis samen met trainingsbedrijven als Learning by Lux en Expert Academy.

Zijn vrije tijd vult hij met genieten : gezellig en lekker tafelen in goed gezelschap, reizen, theater en cultuur.

learning by lux
flashtussen
balkje
balkje
Created by Sanmax