learning by lux learningtrainersaanbodreferentiescontact
JAN LUX    -    HILDE JACOBS    -    ERIC LOOCKX    -    JAN BUERMANS -    YSABEL CORNELIS
Eric Loockx

Eric Loockx (°Leopoldstad (Congo), 1959) is als master lichamelijke opvoeding en kinesitherapie aan de K.U.Leuven afgestudeerd, maar startte zijn professionele carrière in een commerciële functie bij Crédit Lyonnais Belgique (1985). Bij Lease Plan Belgium (1988) was hij vier jaar lang account manager en deed er vervolgens ook zeven jaar management- ervaring op als verantwoordelijke voor de account managers.
In 2000 werd hij commercieel directeur bij TOP Lease Belgium tot de overname door ING Car Lease.

Sinds 2004 verzorgt hij diverse trainingen en opleidingen, maar vooral commerciële fieldcoachings voor middelgrote tot grote bedrijven, hoofdzakelijk in een business-to-business omgeving in heel België, Nederland en occasioneel ook ruimer binnen het nieuwe Europa.Voor Learning by Lux geeft Eric de Franstalige workshops ( o.a. voor Attentia, Koopjeskrant...).

Vanuit Herent (Leuven) kan hij makkelijk gans België bereiken, maar hij kan er bovendien ook genieten van een aangename en rustige natuur in een mooi glooiend landschap.

Familie en vrienden slorpen nagenoeg al zijn vrije tijd op, maar voor iemand die kickt op persoonlijke contacten in een sportieve omgeving is dat de max!

learning by lux
flashtussen
balkje
balkje
Created by Sanmax