learning by lux learningtrainersaanbodreferentiescontact
JAN LUX    -    HILDE JACOBS    -    ERIC LOOCKX    -    JAN BUERMANS -    YSABEL CORNELIS
Hilde Jacobs

Hilde Jacobs  ( °Hasselt, 1967 ) deed als Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen, specialisatie Marketing (U-Hasselt) en Accountancy (PUC-Hasselt) haar eerste commerciële ervaring op bij de exportafdeling van NV Konings, om daarna over te stappen op de booming IT-wereld van CGI Systems.  Na een korte tussenstop als Commercieel Consulente bij Interlabor Interim, werd ze in 1996 account manager voor de printmedia van Concentra Media, waar ze na de tussenstap van regiomanager, als national accountmanager vertegenwoordiger was voor Het Belang van Limburg, de Gazet van Antwerpen en Metro op de nationale reclamewereld te Brussel.

Sinds 2000 is ze als (deeltijds) lector verbonden aan de opleiding Marketing van het PHL Hasselt.

In 2005 richtte ze haar eigen bedrijf op en werkt ze op regelmatige basis samen met trainingscentra als Learning by Lux, Ogilvy Internal Communications en Kluwer Opleidingen.  Haar specialisatie ligt voornamelijk in communicatie in de brede zin van het woord, nl. sales, presentatie, communicatievaardigheden, enz.

De professionele samenwerking tussen Hilde en Jan is het logisch gevolg van hun jarenlange vriendschap, die op de campus U-Hasselt begonnen is. Half jaren negentig hebben zij ook op Concentra Media in teamverband samengewerkt en mooie resultaten neergezet. Professionalisme en vriendschap samen...het kan !

learning by lux
flashtussen
balkje
balkje
Created by Sanmax