learning by lux learningtrainersaanbodreferentiescontact
JAN LUX    -    HILDE JACOBS    -    ERIC LOOCKX    -    JAN BUERMANS -    YSABEL CORNELIS
Jan Lux

Jan Lux  ( °Sint-Truiden, 1963 ) deed als Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen Marketing (U-Hasselt) en Internationale Betrekkingen (EHSAL) zijn eerste commerciële ervaring op bij Philips Consumer Products  en in de verzekeringswereld (Axa Royale Belge). Eerder had hij een docerende opdracht als assistent op de Limburgse Universitaire Campus.
In 1991 werd hij account manager voor de printmedia van Concentra Media, waar hij na de tussenstap van regiomanager, als salesmanager het regionaal salesteam voor de Gazet van Antwerpen uitbouwde en begeleidde. In 1998 werd hij coaching- en training manager bij Concentra Media ( Belang van Limburg, Metro, Gazet van Antwerpen, Hebbes, TVLimurg, TV Oost...).

Sinds 2006 is hij zaakvoerder-trainer van Learning by Lux en vaste trainer bij Concentra Media en Voka Limburg. Zijn ervaring in sales, begeleiden, trainen en coachen van mensen leidt tot een absolute no-nonsense aanpak.

Jan is ook senior trainer bij Kluwer Opleidingen en gastdocent aan de Hogeschool PXL.

Brussel werd aanvankelijk als woonplaats gekozen in functie van het werk van zijn partner, maar vormt vandaag ook voor hem de ideale uitvalsbasis om trainingen in gans Vlaanderen te verzorgen.

Persoonlijke vrije tijd wordt geïnvesteerd in het onderhouden van vele vriendschapsbanden, een goed boek ( Tom Lanoye, Dimitri Verhulst, Pieter Aspe..), lekker tafelen ( Henry Brussel, Couvert Couvert Leuven, Vous lé Vous Hasselt...) of een theater-of dansvoorstelling ( Anne Theresa De Keersmaeker, Sidi Larbi...).

learning by lux
flashtussen
balkje
balkje
Created by Sanmax